大家好

你们好!!!
Jag hörde att det börjat snöa i Sverige igen =D Här snöar det inte i alla fall......men aja det kommer nog så småningom, kallt är det i alla fall =S Och nu är det snart December ♥Min favoritmånad♥ Min rumskamrat ska julpynta vårt rum och vi planerar en julfest. Jag har alltid älskat julen, blir lika glad när den närmar sig♥ Förutom familjen och vännerna saknar jag verkligen svenska julfirandet.
Lite julkänsla finns här i alla fall och förhoppningsvis blir det mer.
^^
Det har varit lite "bloggtorka" ett tag men det har varit lite mycket så detta inlägg blir lååååångt.
Förra fredagen gick jag med min rumskamrat och några klasskompiar på Kareoke, det var första gången jag gick på karaoke i Kina, de gillar det verkligen här =P Jag sjöng Bon Jovis  "It´s My Life" och N´Syncs "It´s gonna be Me"
^^
Min pojkväns mamma kom på besök i helgen så vi visade henne Peking ♥ Vi åt Pekinganka, gick på Pekingopera, Sidenmarknaden och Wang Fujing.
Hon gav mig ett par örhängen som present, riktigt gulligt♥ Visst är det fina?
北京烤鸭  Běijīng kǎoyā= Peking Anka
 Vi åt skorpion och söta jordgubbar på spett^^ Tyvärr har jag inga bilder på skorpionen men jag kanske en annan gång om ni vill? ^^
Innan det började fick man se på när en av artisterna förberedde sig^^
Jag hade verkligen en jätterolig helg
 
Fun New!  xD Lyckades fånga en rolig bild i klassrummet^^ Ni som har sett animen "Spirited Away" av Hayao Miyazaki fattar~
 
 Min lärares arm ser precis ut som den lustiga spindelmannen xD
 
再见!!!!!!
 
 
 

对不起我的中文不好

大家好!
Hoppas ni mår bra allihopa^^ själv mår jag bra, har lyckats hålla mig frisk nu
Det har inte hänt så mycket den här veckan, jag har pluggat, hängt med kompisar och pojkvännen.
Haha, i måndags var det två killar som kom försent till lektionen, som straff fick de gå fram och sjunga kinesiska sången  "Tong Hua" 
Det kunde de lätt bjuda på, det är bättre än kvarsittning^-_-^ Vi skrattade alla gott åt det, till och med läraren skrattade  xD
 
 Det här är en jätterolig sång som jag visade för klassen, det är tre engelsmän som inte kan så bra kineiska och de sjunger om det. 对不起我的中文不好 som betyder "Förlåt, min kinesiska är ingen bra"  Hela klassen satt och tittade på det med öppna munnar^^ Det är en riktigt smart sång, I love it!
 

Bla bla bla

Tjo^^
Hur är det därhemma? Hoppas ingen har drabbats av vinterkräksjukan, hade själv fått i mig nån jäklig märklig bakterie och spenderade hela förra onsdagsnatten på toaletten, mellan 03:00 till 05:30 :S   
Nu mår jag mycket bättre, jag fick jättemycket hjälp av min pojkvän och min rumskamrat♥♥ De kom med te och misosoppa till mig.
Beijing är ganska smutsigt på vissa delar, och det är jätteviktigt att man är nogrann med handhygienen. Tänk på det! ^^
Speaking of which, satt på en otroligt skitig stol idag utan att jag märkte det, dammig och smutsig hehe
≈Eeeew≈
 
~Idag gick vi och åt på en muslimsk restaurang, maten där är sjuukt god~
Har varit där flera gånger. Maten får 5/5 alla gånger. Som förrätt kan man få lammspett för 5 spänn^^ Här med min kille och kompis som åt med god aptit.