Första veckan

Heejsan!
Nu har det gått en vecka i Beijing! Min bonuspappa och jag har registrerat mig i skolan, gjort en himla massa pappersarbete, städat rummet på campus och testat olika saker som hur tunnelbanan funkade med mera. Vi har besökt flera olika restauranger, varit på Sidenmarknaden och gått runt på campus. Sen har jag börjat vänja mig vid att jag ska bo här nu.
Här kommer en blandning av bilder på maten vi har ätit och praktiska saker vi har köpt till mitt rum^~^  
 

Frukosten

Vi satt på en japansk restaurang på Xidan, en stor västerländsk galleria i Beijing och åt supergod nudelsoppa^^
I Beijing ska man prova allting! Den kinesiska maten har oerhört stor variation och det finns ingen bättre plats att prova den på än Beijing, så ge fasen i MacDonalds, KFC och såndär vanlig kyckling i sötsur sås. Se till och smaka!
Vett&Etikett~ I Kina händer det ofta att folk smaskar och rapar när de äter, vilket de flesta västerlänningar kan ha svårt för. Är du känslig vid matbordet får du försöka ignorera, det är inte så farligt. Jag provade på skoj att smaska och rapa vid matbordet på en restaurang, inte en människa såg upp eller reagerade förutom min svenske bonuspappa =P Lite roligt var det faktiskt
 ~
Jag har träffat supergulliga människor på skolan som jag börjat hänga med varav två svenskar. På BLCU finns det och verkligen människor från alla håll och kanter, det är spännnande.
Just nu sitter jag på hotellrummet en sista gång innan jag flyttar över till campus. 
Min första lektion börjar imorgon, det ska bli spännande att få träffa min klass. 
Klockan här är 23:20 så nu ska jag gå o lägga mig.
Natti Natti ^^
 

Kommentarer:

1 Malin:

Spännande! Du får blogga om hur klassen är sen ;)

2 MAMMA:

Vad gott det ser ut gumman!!:love:
Sov gott kram från Mamma

3 therese:

Nice :D

4 Elin:

Hej vad kul att du börjar trivas och att du har träffat vänner! :D Vilka tider brukar du vara inne på skype ung.? Lycka till med klassen, den är säkert jättetrevlig!! :) <3<3<3

Kommentera här: