Vintage&Second Hand

Någon som älskar vintage kläder och second hand? JAG! Haha
Jag har en vän som pluggade Fashion Design på skolan där jag pluggar Business (Yokohama Design College) När det gäller kläder är hon väldigt förtjust i vintage och bohemian style. Tack vare henne fick jag också väldigt stort intresse för vintage och bohemian stil. Inte bara ang. kläder utan också inredning. LOVE it! Så himla fint. 
The lucky bastard I am. Det finns en vintage affär bara 5 minuter från min lägenhet♥ Och annat som jag är lycklig över är att Japan är nog en av de få länder i världen där folk öppet uttrycker sin egen klädstil. Jag har sett massor med olika klädstilar. Kanske tre olika stilar om dagen.
Folk som gillar vintage och bohemian stil, det är väldigt svårt att hitta en vintage/second hand affär man gillar. Man får ge sig ut och leta men lite kan man hitta. Om ni klickar HÄR kommer ni in på Yelp.com Och där kan man söka på nästan alla butiker man vill. Jag kan själv rekommendera de bästa shopping platserna där jag bor. De är definitivt Harajuku, Shibuya och Shimokitazawa. De har alla möjliga butiker man kan tänka sig♥♥
Butiken nära min lägenhet heter Eimeku och är jättemysig! 
HÄR kan ni hitta den. Jag tänkte gå dit idag igen kolla lite
Hoppas ni hittar någon butik ni gillar♥

Kommentera här: