你好! 我是留学生. 我住在北京!

Tjoo^^
Den här veckan har varit riktigt bra. Jag har fått en hel del gjort och nu känner jag verkligen att jag bor här, Beijing är mitt hem =)
Jag har en vän som under lång tid bott här men snart flyttar hon och hon var en ängel och gav mig saker hon inte ville ha, bland annat ett stort tjockt täcke.
非常好! Suveränt! Vintern här blir superkall så det här kom verkligen vid rätt tillfälle^^
Mina kompisar och jag gick till frisören för att våran kompis behövde färga håret, vi var alla lite oroliga för att gå o fixa håret, vår kompis fick bli vår försökskanin XD
Asiater och européer har olika typer av hår, det är viktigt att man nogrannt och extra tydligt visar hur man vill ha.  Min kompis har väldigt mycket och tjockt hår, det tog ett tag innan frisören lyckades få håret torrt med hårtorken. ~Haha han vart jättefundersam, "är det fel på min hårtork??" ^^ ~
En av mina klasskamrater köpte en liten whiteboard, han bad oss att skriva "Jag älskar dig" på vårat eget språk. Jag skrev på mitt språk och på japanska också ^^ "aishiteru"
Det står på franska, indonesiska, ryska, svenska, engelska, koreanska, kinesiska, spanska, japanska och flera andra språk^^  
~
Jag har ganska länge levt på snabbnudlar, de är jättegoda men jag vill gärna äta riktig mat också och den här veckan har jag ätit FANTASTISK japansk mat. Ganska dyrt men gott!
Papperstrana^^
I LOVE COFFEE!!  
 
Nu tänker jag äta middag^^ Japanese^^
Bai Bai
 
 
 

Kommentarer:

1 mamma:

maten ser jättegod ut! snällt att du fick täcket!:love::love::love:

2 Micke:

Vad kul att det börjar kännas "hemma" i Kina! Det tog mig några månader i Australien också innan det verkligen kändes som "hemma" där också. Maten ser fantastisk ut och det gläder mig att du verkar har fått så många fina kompisar! Stor Kram till Dig! Micke :)

Kommentera här: