Crappy Monday ^^

Heej^^
Hur är det i kalla Sverige? Här är det fortfarande varmt som fasen och den här dagen vaknade jag på helt fel sida. Jag var jättetrött och hade så himla ont i min nacke. Så fort jag vänder den åt vänster gör den ont ;___; Ska kolla med min PT om vi kan göra nåt åt för aj vad ont det gör. Ja alltid ska det vara nåt på en måndag, avskyr måndagar XD
Och så värmen........nu får det räcka känner jag. Har svettats sönder mina kläder och jag kan inte tvättmaskinen här än så jag har tvättat mina kläder för hand eller gått till "Laundry Serivce"

Hahaha och så alla myggbett, jag hat blivit halvt uppäten känner jag

BIlderna visar bara några få av de 100 jag har fått. Det måste vara skönt för er därhemma att ni slipper sånt här för HERREGUD vad det kliar.
Nu har jag suttit och klagat som en riktig svensk och nu går jag och lägger mig!
Go´natt^^
 

Kommentarer:

1 Micke:

Tråkigt att höra att nacken bråkar, men i Kina finns det ju alla möjliga (och omöjliga) behandlingar. Nålar, som du provat förut, eller el-stimulans, tror jag på! Ta hand om Dig! :)

Svar: Heej Ja nacken gör väldigt ont måste jag säga =/ men bortsett från det är det bra^^
Haha så sent som igår hittade jag något som såg ut som en bit av stålull i min mat =S Så nojig som jag är trodde jag att jag hade fått det i mig och var jätteorolig för att jag skulle kvävas :P så denna måndag var ingen vidare hehehe. Säg inget till mamma. =P Jag vill inte göra henne nojig med.
Japp, jag ska kolla upp akupunktur och el stimulans kanske om min PT inte kan få ordning på min nacke.
Taack. Ta hand om dig med
VI hörs
Celine Mårtens

Kommentera här: