Landmark Tower~

Hej ^^~
Som ni säkert vet bor jag i Yokohama i Japan. Många vet säkert inte så mycket om den här staden, det gjorde inte jag heller innan jag flyttade hit. Yokohama är Japans näst största stad och ligger ungefär 40 min tågresa från Tokyo~
Här finns bland annat världens högsta byggnad dvs Landmark Tower  
Landmark Tower är Japans högsta byggnad, den är 296 meter hög. Därinne finns bland annat restauranger, hotell och galleria. Men också världens näst snabbaste hiss :-D den går 750 meter i minuten.
 Landmark Tower byggdes 1993, samma år som jag föddes XD, av amerikanske arkitekten Hugh Stubbins och är jättekänd idag. Om ni kommer och besöker Yokohama är Landmark Tower en rekommendation från mig.  
 ~♥~

Kommentarer:

1 Esmeralda:

Tränar du? isåfall vad tränar du och vad har du för mål med din träning? Jag är väldigt intresserad av att veta folks olika träningsvanor :)

Hoppas du får en trevlig kväll! Kram^^

Svar: Nja, jag tränade stenhårt när jag var lite yngre, gym, långa promenader och lite simning. Gym här i Japan är dyrt så jag går ut och promenerar varje dag och kör lite styrketräning hemma. Målet är att jag ska må bra och få fina ben och höfter.
Jag såg din blogg, jag gillar den :-)
Celine 瑞菲

Kommentera här: