Vilken vecka!

Heeej
Gud vad mycket det har varit den senaste tiden....mid exams, HSK prov, min killes födelsedag och mina föräldrar som hälsat på mig :-D
På mina midexams gick det ganska bra, man behövde 60% för att få godkänt och jag fick mer än 70% så jag är nöjd. Resultatet på HSK provet får jag veta om en månad så det tänker jag släppa nu.
~
Mina föräldrar gick runt och besökte Beijings olika platser medan jag hade skola och så åt vi väldigt ofta middag tillsammans. Vi åt till exempel koreansk BBQ och gick på den stora buffén Golden Jaguar, jag visade runt på skolan och mitt rum etc. ^^ Såg fint ut tyckte dem.
 
Först av allt, pollen..........usch vad jobbigt det var ute. Jag hostade och nös flera gånger varje dag ^~^
Jag ÄLSKAR tv-serien Vänner, som brukar gå på kanal 5! Jag vart jätteglad när jag såg att en byggnad hade ett sånthär café.
Jag har börjat rita igen på min fritid, jag ritade en ganska random teckning........Jag är inte så bra på det men jag gillar ändå att rita, framförallt ögon. Jag är fascinerad av ögon. Vet inte varför men kanske för att jag själv har ett jobbigt ögonfel :-S Vad tycker ni?
Haha, en klasskompis kom med amerikansk godis till oss^^ Vi har ju såna i Sverige också, små figurer med godisar i. Jag fick en med Kermit the Frog från the Muppets.
Golden Jaguar i Beijing är en JÄTTESTOR buffé med mer än 200 maträtter av välja på^^ Sååååå god mat.
Det fanns en chokladfontän där man kunde doppa mashmellows på spätt i ^^ Yum yum
Jag skrev "tack" på japanska med choklad ^ ^
Hoppas ni gillade bilderna